Palvelut

Puhelintuki

Kesto: 15 minuuttia ja enemmän

Puhelimessa opastusta taikka kyselyhin vastailua
Ensimmäiset 10 minuttia ilmaista

Kustannusarvio

30 minuuttia

Kustannusarvio pc-laitteiston ja tai ohjelmiston vikaantumisesta johtuvaan kokonaisuuden toimimattomuuteen.

Korjaus vikaantuneelle laitteelle tai laiteohjelmisto kokonaisuudelle.

Tarvittaessa uuden laitteistokokonaisuuden suunnitteleminen vastaavaan tarpeeseen nykypäivän laitteisto ja ohjelmisto kokonaisuudesta räätälöidysti rakennettuna kokonaisratkaisuna.

IT-Konsultointi

Kesto vaihtelee · 50€/h

ICT-järjestelmien arkkitehtuurisuunnittelu- ja käyttöönottotehtävät pilviarkkitehtuuri, tietoliikenneverkko, palvelinympäristöt, levyjärjestelmät, varmistusratkaisut, palomuuriympäristöt, sisällön suodatuspalvelut, kuormanjakopalvelut jne.

Palveluntarjoaja tai laitevalmistaja tahosta riippumaton asiantutija, tekemään taikka tukemaan riskienhallinta kartoitusta, tietoturvaa, kyberturvaa , Iot järjetelmien hankinta, ylläpito taikka konfiguraatiotarpeita.

Lähituki

Kesto vaihtelee · 50€/h

Lähituella tarkoitetaan asiakkaan tiloissa tapahtuvaa tietoteknisten laitteistojen ja ohjelmistojen asennus- ja huoltotehtäviä. Yleisiä ylläpitotehtäviä ovat mm. työasemien ja niiden ohjelmistoihin liittyvät asennustehtävät, verkon aktiivilaitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteet ja ylläpidettävän IT-ympäristön ongelmien ratkaisu. Kotikäyttäjien tukeminen käyttäjän omassa työskentely ympäristössä. Rautatason asennukset, emolevyt, kovalevyt, muistinlisäys jne. Raskas vianselvitys

Etätuki

Kesto vaihtelee · 40€

Etätuki on helppo ja nopea ratkaisu erilaisiin tietokoneen ongelmatilanteisiin tai muihin koneen tukitehtäviin. Etätuen avulla asentaja selvittää suojatussa yhteydessä tietokoneen ongelmat etänä reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja sujuvasti, aikaa sekä rahaa säästäen.

Pilvipalvelut, Domaintilat

Kesto vaihtelee · 50€/h

Verkkotunnukset rekisteröinti siirto, web hotellit, sähköposti,Microsoft Exchange OWA.

Yksityiset ja julkiset pilvi-infrastruktuurit (IaaS) jossa laskentatehoa, tallennustilaa, tietokantoja, dataluohintaa, yksityisverkko.

Virtuaalipalveimet jne. Laittteisto ja resurssit on Ovh omistamia ja ylläpitämiä.

Tarjoan siis avaimetkäteen palveluna heidän tuotteiddensa käyttöönoton sekä ylläpidon. ovh:n sivusto https://www.ovh.ie/web-hosting/